7 ok, amiért a PCOS csoportos diétás tanácsadás jobb, mint az egyéni

 1. Feleannyiba kerül

Jobb helyeken egy egyéni diétás tanácsadás 10.000 Ft-nál kezdődik, ami kb. 60 percnyi dietetikussal történő konzultációt jelent. Az októberben kezdődő PCOS csoportos diétás tanácsadás díja csupán 5.000 Ft/alkalom, és egy alkalom időtartama 120 perc, vagyis 2 teljes óra. 50%-os ár és kétszeres időtartam. Azért ez nem rossz ajánlat, nem?

2. Tudod, mire számíthatsz

Mivel a PCOS csoportos tanácsadásnak konkrét tematikája van, előre tudhatod, mire számíthatsz. Én sem szeretek olyan programra jelentkezni, ami nem elég kiszámítható, ezért részletesen leírtam, melyik alkalmon miről lesz szó. Itt találod: PCOS csoport tematikája

3. Érezheted, hogy nem vagy egyedül

A csoportos tanácsadás egyik legfőbb előnye a közösségben rejlő erő. Úgy vélem, PCOS-ben ez még inkább érvényesül, hisz egy igen összetett szindrómáról van szó, ami több ponton is befolyással van az egyén életére.

Sokszor már az is segít, ha egy megértő, támogató légkörben elmondhatod, milyen nehézségekkel küzdesz. A PCOS csoport ezt lehetővé teszi, ráadásul itt érezheted, hogy nem vagy egyedül. Mások is járnak hasonló cipőben. Ebben a közösségben biztosan meg fognak téged érteni.

4. Tapasztalatokat lehet cserélni

Természetesen a csoportos tanácsadás során konkrét tanácsokat kapsz majd a vezető dietetikustól (vagyis tőlem), de ez még nem minden – a többiek tapasztalataiból is tanulhatsz, és Te is segíthetsz másnak a sajátoddal.

5. Egymástól is lehet kérdezni

Az egy dolog, hogy egy dietetikustól megtudod, mit kellene csinálnod, vagy hogyan kellene étkezned. Ez nagyszerű, de nem elégséges. A nehézség ugyanis általában a megvalósításban rejlik. Hogyan építsem be mindezt az életmódomba? Nos, úgy vélem, ebben a kérdésben a legtöbbet a sorstársaidtól tanulhatsz. A PCOS csoportban erre is lesz lehetőséged.

6. Nem csak a diétáról lesz szó

Bár a csoport elnevezéséből ez nem derül ki, a tematikában láthatod, hogy nem csupán a diétáról lesz szó, hanem a testmozgásról is. A PCOS életmód-terápiájának szerves részét képezi a rendszeres testmozgás is. Mivel én nem csak dietetikus, hanem fitnesz edző is vagyok, erről is szívesen beszélek. Sőt, nem csak beszélgetni fogunk róla, hanem egy konkrét gyakorlatsort is tanítok, amit otthon is el lehet végezni.

7. Együtt mindig könnyebb

Lehet, hogy egy kicsit el vagy keseredve, vagy talán már kezded feladni a teherbeesés vagy az állapotjavulás esélyét. Ne zárkózz magadba! Csatlakozz Te is a PCOS csoporthoz, gyere el az alkalmakra, és fogadd el a többiek támogatását! Egymást erősítve és bátorítva messzebbre juthatunk, mint egyedül. Használd ki a csapat erejét!

Jelentkezz mielőbb!

A csoport maximális létszáma 10 fő, ezért ha szeretnél jönni, jelentkezz MOST! A helyek már elkezdtek betelni. Nehogy lemaradj!

További részletek és jelentkezés ITT
By |2017-10-16T07:37:14+00:002017, október 9|