Életmódváltó csomag – személyre szabott segítség a sikeres életmódváltáshoz

Életmódváltó csomag – személyre szabott segítség a sikeres életmódváltáshoz2018-03-27T17:53:59+00:00

Ha komolyan gondolod az életmódváltást, és szeretnéd végre tartósan megváltoztatni a jelenlegi életviteled, vedd igénybe az Életmódváltó csomagot!

Miben segít?

Egészséges táplálkozási szokások kialakítása, rendszeres testmozgás beépítése, megfelelő mozgásforma megtalálása, célorientált edzésterv kidolgozása, ideális testsúly elérése, jobb időgazdálkodás, hatékony stresszkezelés, motiváció fenntartása

Csomag ára: 32.000 Ft

Csomag tartalma: 4 alkalomból álló wellness coaching szolgáltatás, mely során személyre szabott segítséget kaphatsz a jelenlegi körülményeidnek és céljaidnak megfelelő életmódváltó stratégia kidolgozásához.

Ki tartja?

Pődör-Novák Réka – dietetikus, fitness-testépítés edző, life coach – egy személyben, hogy az egészséges életmód minden fontos terültén hozzáértő segítséget kaphass.

Mire számíthatsz?

A négy alkalmas coaching során alapvetően az alábbi tematika szerint haladunk, de természetesen az egyéni igényeknek megfelelően ez változhat.

  1. Alkalom: a fő hangsúly a helyzet-meghatározáson van, vagyis a jelenlegi körülményeid és lehetőségeid minél jobb feltérképezésén. Ezen az alkalmon beszéljük meg, mit vársz ettől a szolgáltatástól, min és miért szeretnél változtatni, illetve milyen célokat szeretnél elérni. Mivel a coaching egy akcióközpontú irányzat, már házi feladatot is fogsz kapni, így máris megteheted a változtatás irányába tett első lépéseket.
  2. Alkalom: innentől kezdve a hangsúly az akciótervezésen lesz, vagyis azon, hogy konkréten milyen változtatásokat kellene beépítened az életmódodba. Nagyon fontos, hogy nem csak arról lesz szó, hogy mit csinálj, hanem arról is, hogy hogyan. Általában először a táplálkozás témájával foglalkozunk, vagyis az étrended különböző aspektusaival.
  3. Alkalom: megbeszéljük az előző alkalommal kidolgozott cselekvési terv tapasztalatait, és amennyiben szükséges tovább folytatjuk a táplálkozás témáját. Ha ezzel megvagyunk, a testmozgás témája következik. Kialakítunk egy olyan edzéstervet, ami alkalmazkodik az egyéni lehetőségekhez és a kitűzött célokhoz. Az aktuális esettől függően erre több vagy kevesebb hangsúlyt fektetünk.
  4. Alkalom: megbeszéljük az eddigi tapasztalatokat, és szükség szerint tovább finomítjuk az eddigi stratégiát. Ezen az alkalmon átvehetünk olyan témákat is, melyek befolyással lehetnek az életmódváltás sikerére. Pl. időbeosztás, stresszkezelés, társas kapcsolatok, motiváció fenntartása.

 

Természetesen a fenti tematika csupán vázlat. A coaching valós forgatókönyve mindig az adott egyénhez igazodik. Ez egy személyre szabott szolgáltatás, és éppen ezért olyan hatékony.

Ha eddig nem volt sikerélményed az életmódváltás területén, ne feladd, hanem bátran kérj hozzá segítséget!

Jelentkezz MOST!