Egészséges életmód automata üzemmódban

Egy kihagyhatatlan előadás-sorozat, ami megváltoztathatja az életedet

 

Szeretnél egészségesebben élni, de valahogy nem megy?

Többször nekifutottál már az életmódváltásnak, de mindig visszacsúsztál a régi kerékvágásba?

Már számtalan fogyókúrát kipróbáltál, de az eredmény újra és újra csak kudarc?

 

Rengetegszer találkozom olyan emberekkel, akik a fenti kérdésekre igennel válaszolnának. Próbálkoznak, próbálkoznak, de mégsem sikerül elérni a céljukat. A kudarcélmények miatt egyre inkább azt gondolják, hogy velük van a baj: nincs elég önuralmuk, és nem elég kitartók.

Hadd mondjam el, hogy szerintem mi az igazi probléma: ROSSZ A STRATÉGIÁJUK!

A stratégia meghatározza a kimenetelt. Ha rossz a stratégiád, ne számíts győzelemre!

Ideje a stratégiaváltásnak!

Ha Te is küszködsz a fenti problémákkal, akkor itt az ideje, hogy más úton próbáld meg elérni a céljaid. Ebben szeretnék Neked segíteni. Gyere el a március 25-én induló előadás-sorozatomra, ahol megismerkedhetsz két olyan stratégiával, ami valódi sikerekhez tud vezetni!

Annyit elárulok, hogy mindkét megközelítés a SZOKÁSOK megváltoztatásán alapul. Hosszú távon ugyanis csak ennek van értelme. Egy-két hétig bármilyen divatos fogyókúrát vagy edzéstervet be lehet tartani, de ilyen rövid idő alatt nem sok valódi eredmény születik.

A TARTÓS eredményekhez TARTÓS változtatásokra van szükség!

Ez pedig a szokásaid megváltoztatásával érhető el. 

De hogyan lehet megváltoztatni a szokásokat?

Pontosan ez az, amiről az előadásokon beszélni fogok. Aki képes a szokásai megváltoztatására, az képes az élete megváltoztatására is. Nem mondom, hogy ez egy egyszerű folyamat, de az biztos, hogy ha már az elején jó stratégiával indulsz, akkor sokkal hatékonyabb lesz a haladásod.

Ha eljössz az előadásokra, akkor két stratégiát is megismerhetsz a tartós viselkedésváltozás eléréséhez. De ez még nem minden! Fogok mondani jó néhány konkrét szokást is, amit érdemes beépíteni az életmódodba. Például a táplálkozással és a testedzéssel kapcsolatos szokásokat.

 

 

Ha nem tudtál eljönni az előadásokra, de szükséged lenne egy kis segítségre a szokásaid átalakításához, gyere el hozzám coachingra!

By |2018-04-06T14:57:42+00:002017, március 14|