Fogyókúra DETOX tanfolyam

Fogyókúra DETOX tanfolyam 2017-10-02T09:48:18+00:00

– komplett életmódváltó program krónikus fogyókúrázók számára

Ha eleged van abból, hogy a fogyókúrázás uralja az életedet, és mégsem sikerül tartósan lefogynod, akkor ideje kipróbálnod egy új stratégiát. A Fogyókúra DETOX tanfolyam az intuitív táplálkozás elveire épül, ezért nem diétás szabályokat erőltet rád, hanem megtanít egy teljesen új életmód kialakítására, ahol a fő hangsúly az egészséges életmódon, és nem a kalóriákon vagy a szénhidrátokon lesz.

A tanfolyamot Pődör-Novák Réka állította össze, aki dietetikus, fitness edző és life coach, ezért az életmód valamennyi fontos területén tud Neked segíteni. Ez egy holisztikus szemléletű program, ami egyedülálló módon tanít meg egy új, fogyókúrák nélküli egészséges életmódrendszer felépítésében.

Bár a tanfolyam fő célja nem a fogyás, hanem a gondolkodásmód átformálása és a szokások átalakítása, túlsúlyosaknál mellékhatásként fogyás jelentkezhet. Ha végre abbahagyod a fogyókúrázást, és elkezdesz egy teljesen új életmódot elsajátítani, tartós eredményekre számíthatsz, ami a testi és lelki egészségedre is jó hatással lesz.

Fogyókúra DETOX tanfolyamA tanfolyam felépítése

A tanfolyam 10 leckét tartalmaz, melyek segítségével fel tudsz építeni egy teljesen új életmódot.

Bővebben itt olvashatsz a tanfolyamról.

Fogyókúra DETOX tanfolyam DVD

A DVD ára 4.900 Ft + postaköltség
A leckék MP4 formátumban vannak a DVD-n.

Fogyókúra DETOX online tanfolyam

Az online tanfolyam felülete egy zárt weboldalon keresztül érhető el, ahova csak a tanfolyam díjának kifizetése után kapott felhasználónévvel és jelszóval lehet belépni. Ezen a felületen nézhető meg a tanfolyam 10 videója.

Az online tanfolyam díjának befizetésével 6 hónapra vásárolhatsz jogosultságot a zárt felület eléréséhez, vagyis eddig érvényes a hozzáférésed. Ez idő alatt akárhányszor beléphetsz, és megnézheted a videókat.

Online tanfolyam ára: 4.000 Ft

Vásárlás menete

  1. Kitöltöd a megrendelő űrlapot, és elküldöd
  2. Ezt követően 1 munkanapon belül fogsz kapni egy e-mailt a fizetési információkkal, amiben benne lesz, milyen számlaszámra kell majd átutalnod a pénzt
  3. Amikor megérkezik az átutalás:
    – DVD vásárlás esetén: feladom a postán a DVD-t a számlával együtt
    – Online tanfolyam vásárlás esetén: elküldöm emailben a felhasználóneved és jelszavad, amivel be tudsz lépni a zárt weboldalra, valamint csatolom a számlát is
  4. Kezdheted a tanulást, és az új életmód gyakorlását.

 

fogyókúra detox tanfolyam megrendelés