Így lesz az áldozatból bűnbak

Hadd meséljek el egy történetet! Ez a történet Gabiról szól, de könnyen lehet, hogy magadra fogsz ismerni benne. Gabi 37 éves, két gyermeke van, és házasságban él. Nyolc órában dolgozik, munka után bevásárol, összeszedi a gyerekeket, és elvégzi otthon a házimunkát. Bár jó kapcsolatban van a férjével, Attilával, de mivel Attila napi 9-10 órát dolgozik, nem remélhet tőle túl sok segítséget az otthoni feladatokban.

Gabi egyetemista korában még nagyon fitt volt, heti három-négy alkalommal elment a barátnőivel aerobikozni, és semmi problémája nem volt a súlyával. Aztán jöttek a gyerekek, az álmatlan éjszakák, a munka és a háztartás terhe, és már nem sok ideje maradt magára. Mindezekkel együtt jöttek a plusz kilók is…

Jelenleg Gabi 87 kg, ami elég sok a 164 centijéhez. Gabi elhízott az utóbbi 15 évben. Nem hirtelen, hanem szinte észrevehetetlenül, évente csak 1-2 kiló csúszott fel rá, de mostanra ez már jelentős súlyfelesleggé vált.

Mivel a múlt héten elment a háziorvosához, meg is kapta a figyelmeztetést: ha nem fogy le, azzal veszélyezteti az egészségét. Ideje fogyókúrába kezdenie!

Mintha Gabi nem tudná… Naná, hogy le kellene fogynia! Ő sem érzi jól magát a bőrében, és szeretne újra olyan csinos és fitt lenni, mint 20 évesen. De mi a következő lépés?

Hát, a fogyókúra! Mi más? Ha fogyni akarsz, egyél kevesebbet, és mozogj többet!

Gabi el is kezdi az új életét. Elmegy a könyvesboltba, és megveszi a legújabb, biztos fogyással kecsegtető fogyókúrás könyvet. Elkezdi olvasni, és teljesen megváltoztatja az étrendjét. Igaz, hogy egész nap éhes, és nagyon nehéz tartani a diétát, de vas akarattal kitart az elhatározása mellett.

És jönnek is az eredmények. Egy hét alatt máris lemegy 2 kg! Ez aztán szuper, tényleg működik a dolog!

És valóban, a fogyókúra működik, egészen addig, amíg már NEM… Néhány hét múlva a fogyás egyre lassabb lesz, majd megáll. Gabi még mindig mindent jól csinál, de mégis megáll a súlycsökkenés. A továbbiakban a fogyás minimális, az erőfeszítés pedig maximális. Mi lesz ebből?

3 hónap után Gabinak elfogy az önuralma, és bedobja a törölközőt. Ahogy visszatér a régi életmódhoz a leadott kilók is visszajönnek, és az önértékelése romokban. Úgy érzi, nincs elég önuralma, nem elég kitartó, és kudarc az élete.

PEDIG AZ IGAZSÁG NEM EZ!!!

A valódi hiba nem Gabiban van, hanem a módszerében! A fogyókúrák hosszú távon NEM működnek. Nem veled van a baj, hanem a stratégiáddal!

Ez az egyik legnagyobb baj a fogyókúrákkal: az áldozatból bűnbakot csinálnak.

Nem azért nem tudsz lefogyni, mert nem akarod eléggé, hanem azért, mert a fogyókúrákkal nem is lehet tartósan lefogyni. Ne vedd fel a bűnbak szerepét! Ne vádold magadat! A fogyókúrák áldozatává váltál. Ez az, amin változtatni kell, nem a személyiségeden!

Itt a megoldás:

VÉGLEG HAGYJ FEL A FOGYÓKÚRÁKKAL! IDEJE STRATÉGIÁT VÁLTANI!

Amire szükséged van:

  1. Szemléletváltás
  2. Működő stratégia

A stratégia teljesen fogyókúramentes kell, hogy legyen! Nem arra kell irányulnia, hogy diétás szabályokat erőltessen rád, hanem arra, hogy megváltoztassa a gondolkodásmódodat.

A valódi változás ugyanis így néz ki:

Gondolkodásmód megváltoztatása

Viselkedés megváltoztatása

Szokások megváltoztatása

Jellembeli változások

 

Nincs olyan fogyókúra, amivel ezt elérheted, szóval ideje nyitni valami új felé!

Első lépésként igényeld az ingyenes Fogyókúra DETOX Start Program e-bookot! Ebből megtudhatod, miért nem működnek a fogyókúrák, és mit érdemes helyettük csinálni. A hasznos infók mellett az e-book egy ajándékot is tartalmaz, ami akkor válhat hasznodra, ha tényleg komolyan gondolod az életmódváltást.

Az e-book igényléséhez kattints ide!
By |2017-10-27T16:32:29+00:002017, október 27|