Karácsonyi étkezés mesterfokon

Karácsonyi étkezés mesterfokon2017-11-30T18:40:54+00:00

A Karácsony az év legszebb ünnepe. Összejönnek a családok, ajándékokkal kedveskednek egymásnak, és persze JÓKAT ESZNEK! Az étkezés az ünnepek természetes velejárója. Nem árt azonban erre is felkészülni! Ha eljössz december 8-án az Aurum Életműhelybe, segítek benne, hogy idén valóban maximálisan ki tudd élvezni az ünnepi étkezéseket anélkül, hogy közben felszednél néhány kilót.

ÉLVEZD A KARÁCSONYT plusz kilók nélkül!

 

Ahogy az előadás címe is utal rá, ezen az alkalmon NEM arról lesz szó, hogy mit ne egyél Karácsonykor. Attól még, hogy dietetikus vagyok, én is szeretek jókat enni, szóval nem leszek ünneprontó.  Az előadáson hasznos gyakorlati tippek fognak elhangozni, melyek segítségével szélsőségek nélkül élvezheted majd az ünnepi fogásokat.

Többek között a következőkről lesz szó:

  • Milyen hozzáállással érdemes nekiindulni?
  • Tippek a Karácsony előtti napra
  • Tippek az ünnep napjaira
  • Tippek az ünnep utáni napokra
  • Útmutató az evés maximális élvezetéhez (túlevés nélkül)
  • Néhány szempont, amit az emésztésed meg fog hálálni
  • Segítség házi asszonyoknak – avagy mire érdemes odafigyelni az ünnepi menü tervezésekor, hogy az minden igényt kielégítsen

Ha szeretsz enni, de az egészséged és a testsúlyod is fontos számodra, gyere el, és megtanítalak rá, hogyan egyeztethető össze az élvezet és a tudatosság. Ha elsajátítod az evés pszichológiájának néhány alapelvét, olyan eszközök birtokában leszel, melyekkel lehetséges a karácsonyi ételek élvezete – plusz kilók nélkül.

Nem hiszed, hogy ez lehetséges?

Akkor gyere el december 8-án, pénteken 18:30-tól kezdődő előadásomra az Aurum Életműhelybe!  

Helyszín: 1093 Budapest, Közraktár utca 24.

Belépő: 2.000 Ft / fő

Az előadás regisztrációhoz kötött. A jelentkezéshez kattints ide:

JELENTKEZEM!