Mire számíthatsz, ha eljössz hozzám személyes konzultációra?

Tudom, hogy egy személyes konzultációra való bejelentkezés nehéz feladat. Ez az első lépés az életmódváltás irányába. Azzal, hogy bejelentkezel hozzám táplálkozási tanácsadásra vagy coachingra, elismered, hogy szeretnél változtatni e jelenlegi szokásaidon, és ehhez (nagyon bölcsen) egy hozzáértő szakembertől kérsz segítséget. Ezzel kétségtelenül kilépsz a komfort zónádból, és elindulsz egy új úton a céljaid felé.

Ez egy nagyszerű dolog, de mivel tisztában vagyok vele, hogy ez a lépés egyáltalán nem könnyű, szeretném kicsit bemutatni, mire számíthatsz, ha tőlem kérsz segítséget, és elkezdünk együtt dolgozni.

1. Nincs futószalag

Én NEM úgy dolgozom, hogy reggeltől estig folyamatosan jönnek hozzám a kliensek. Szerencsére ennél sokkal színesebb a munkám, és ennek csak egy részét teszik ki a személyes találkozók, melyek lehetnek táplálkozási tanácsadások vagy wellness coaching ülések.

Nálam nincs futószalag, Te nem csak egy 20. kliens vagy a naptáramba, akinek a nevét sem tudom. Szerintem a személyesség rendkívül fontos. A mennyiség nem válthat a minőség rovására!

2. TE vagy a középpontban

Ha eljössz hozzám konzultációra, biztos lehetsz benne, hogy a középpontban a Te céljaid és egyéni szükségleteid lesznek. Szeretnélek minél jobban megismerni, hogy ne sablonos tanácsokat, hanem pontosan Rád szabott javaslatokat tudjak Neked mondani.

Mivel az egészséges életmód sokféleképpen megvalósítható, nagyon fontosnak tartom, hogy olyan stratégiát dolgozzunk ki, ami illeszkedik az életviteledhez, és valóban átültethető a gyakorlatba. Ehhez nélkülözhetetlen, hogy részletesen átbeszéljük a mostani helyzetedet, a lehetőségeidet és természetesen a céljaidat is.

3. Naprakész szakmai tudással

A folyamatos tanulás elengedhetetlenül fontos minden dietetikus számára, hisz a táplálkozástudomány napról napra fejlődik. Szerencsére én nagyon szeretem a hivatásomat, ezért ez nem is jelent terhet számomra. Folyamatosan tanulok és képzem magam, hogy mindig hiteles és update információkat tudjak nyújtani. Erről megbizonyosodhatsz a blogra írt szakmai cikkeimből és az előadásaimból is.

4. Coaching eszközökkel

Amikor a dietetikusi diplomám megszerzése után kórházban kezdtem el dolgozni, gyorsan rá kellett jönnöm, hogy csupán jó tanácsokkal nem mindig lehet segíteni az embereknek. Attól még ugyanis, hogy tudják, mit kellene tenniük, egyáltalán nem biztos, hogy meg is fogják azt tenni. Ezért döntöttem úgy, hogy elmegyek egy coach képzésre, ahol rengeteget tanultam az emberi viselkedés gyakorlati oldaláról.

A coaching eszközök ismeretében sokkal hatékonyabban tudok segíteni a klienseimnek abban, hogy az elméletet át is tudják ültetni a gyakorlatba. Bár néha a táplálkozási tanácsadáson is bevetek egy-két coaching eszközt, de a wellness coaching ülések azok, ahol ez a megközelítés nagyobb teret kap. Aki komplett életmódváltásban gondolkodik, annak ez a módszer nagyon sokat segíthet.

5. Kellemes környezetben

A személyes konzultációk helyszíne az Aurum Életműhely, mely egy holisztikus szemléletű egészségközpont Budapesten. Aki már volt itt, az el tudja mondani, hogy egy kellemes, családias helyről van szó. Igazán ideális azok számára, aki szeretnének időt és energiát fordítani arra, hogy végre egy kicsit magukkal is törődjenek. Ha Te is ebbe a csoportba tartozol, szeretettel várlak!

 

A Szolgáltatások menüpontban meg tudod nézni a konzultációs lehetőségeket, a Bejelentkezésre kattintva pedig máris meg tudod tenni az első lépést az egészségesebb életmód felé.

Légy bátor, és lépj ki a komfort zónából! Csak így indulhatsz el a változás útján.

 

By |2018-02-26T15:46:17+00:002018, február 26|