Mit csináljak a fogyókúrázás helyett?

Ha olvasgatsz már egy ideje ezen a blogon, akkor tudod, hogy nem pártolom a fogyókúrákat. Ennek az a fő oka, hogy nem működnek. Tudományos tény, hogy a fogyókúrák nem vezetnek tartós fogyáshoz, viszont számos mellékhatásuk lehet az anyagcserére, a testsúlyra, az önértékelésre és az önbizalomra is.

Ezért is adtam ennek a honlapnak a Fogyókúra DETOX nevet. Szeretném felhívni rá a figyelmet, hogy a fogyókúrák többet ártanak, mint használnak. Ha valaki már évek, évtizedek óta egyik fogyókúra után próbálja ki a másikat, és eközben a testsúlya föl-le jojózik, akkor gyógyulásra van szüksége: meg kell szabadulnia a fogyókúrák okozta „méreganyagoktól”, ezért van szükség a „fogyókúra detoxikálásra”. Innen a „fogyókúra detox” kifejezés.

De ha nem működnek a fogyókúrák, mit csináljunk helyettük?

Nagyon jó kérdés! A pontos válasz attól függ, ki kérdezi. Mindenesetre irányelvként az alábbiakat tudom megfogalmazni:

1. Ha az utóbbi években sokszor fogyókúráztál, először ki kell gyógyulnod a fogyókúrázásból!

Ebben lehet segítségedre a Fogyókúra DETOX tanfolyam, amit online is el tudsz végezni. Ezt speciálisan olyanok részére fejlesztettem ki, akiket én krónikus fogyókúrázóknak hívok. Ha nem vagy biztos benne, hogy Te az vagy-e, olvasd el ezt a cikket!

2. Ha nem vagy krónikus fogyókúrázó, de az egészséged érdekében szeretnél fogyni, a kulcsszó az ÉLETMÓDVÁLTÁS!

Felejtsd el az időszakos fogyókúrákat! Hosszú távon csakis azzal érhetsz el eredményeket, ha a szokásaidon változtatsz. A rossz szokásokat el kell hagyni, illetve jó szokásokkal kell őket helyettesíteni – ez az igazi életmódváltás.

3. Legyen megfelelő STRATÉGIÁD!

A fogyókúrákra az jellemző, hogy van egy sablon, amit mindenkinek követnie kell. A baj csak az, hogy nincs két egyforma ember, ezért nem létezik olyan sablon, amit mindenkire rá lehetne húzni! Te teljesen egyedi vagy, ezért nem sablon megoldásra van szükséged, hanem egy Rád szabott stratégiára.

Honnan szerezhetek Rám szabott stratégiát?

Tőlem! Pontosan erre fejlesztettem ki az Életmódváltó Csomag ajánlatomat, ami 4 konzultációt tartalmaz. A konzultációk során alaposan átbeszéljük a jelenlegi helyzetedet, a céljaidat és lehetőségeidet, majd ezekből kiindulva rakjuk össze a számodra ideális és kivitelezhető életmód stratégiát, ami magába foglalja az étrendi és a testmozgással kapcsolatos változtatásokat is.

TAVASZI AJÁNLAT

Mivel itt a tavasz, ami véleményem szerint a lehető legjobb időpont az életmódváltásra, szeretnék felkínálni Neked egy igazán kedvező ajánlatot, amihez még csak ki sem kell mozdulnod otthonról:

4 x 60 perc konzultáció Skype-on keresztül: 32.000 Ft helyett most csak 25.000 Ft!

Az akció 2018. május 31-ig érvényes, illetve addig, amíg van hely a naptáramban…

Ha készen állsz rá, hogy elkötelezd magad egy komolyabb életmódváltás felé, várom a jelentkezésedet!

A jelentkezéshez kattints ide, vagy írj az info@fogyokuradetox.hu címre!

 

By |2018-04-26T09:01:22+00:002018, április 25|