Ha fogyókúráról van szó, reménytelen eset vagy?

Már a fogyókúra gondolatától is megéhezel?

Számos diétát kipróbáltál, de a vége mindig csak kudarc?

Úgy érzed, nincs elég önuralmad ahhoz, hogy tartósan le tudj fogyni?

Már kezded feladni a reményt, hogy valaha sikert érhetsz el ezen a területen?

Ne add fel! Van remény, csak mindeddig rossz helyen kerested a megoldást.

Tudományos tény, hogy a fogyókúrák hosszú távon nem működnek. Ha eddig nem tudtál velük tartós eredményeket elérni, az nem a Te hibád, hanem a módszeré!

Itt az ideje, hogy valami mást próbálj ki! A Fogyókúra DETOX tanfolyam éppen azoknak lett összeállítva, akik reménytelen esetnek érzik magukat, és már számtalan sikertelen fogyókúrán túl vannak.

Ha Te is krónikus fogyókúrázó vagy, ne álltasd magad vele, hogy talán majd a következő sikerülni fog! A fogyókúra már a kezdetek kezdetén kudarcra van ítélve. Ha nem akarsz magadnak még több szenvedést, soha többé ne fogyókúrázz!

De akkor mi lesz a súlyommal és az egészségemmel?

Ha szeretnéd jobban érezni magad a bőrödben, nem fogyókúrákra, hanem TARTÓS ÉLETMÓDVÁLTÁSRA van szükséged. És most nem arról beszélek, hogy mostantól egész életedben nem ehetsz édességet, vagy örökké számolgatnod kell a kalóriákat. Az a megközelítés, amit én javaslok, nem külső szabályokat erőltet rád. A Fogyókúra DETOX tanfolyam egészen más oldalról közelíti meg a problémát.

Először is a helyes gondolkodásmódot kell elsajátítani. Ez az az alap, amire már lehet építkezni. És hogy mit építünk rá? Jó szokásokat! Itt nem azt kell megtanulnod, mit szabad vagy nem szabad enni, hanem azt, HOGYAN egyél. Az intuitív táplálkozás alapelveinek elsajátításával képes leszel a szervezeted belső jelzéseire hagyatkozva étkezni. Így már nem is lesz szükséged kalóriaszámlálásra, hiszen ösztönösen is tudsz annyit enni, amennyire a szervezetednek szüksége van.

Persze a táplálkozás csak az egyik elem. A Fogyókúra DETOX tanfolyam holisztikus szemléletű, ezért az életmód valamennyi fontos területével foglalkozik, beleértve a testmozgást, a stressz kezelést és a lelki egészséget is. Éppen ezért lehet olyan hatékony! Egy komplett életmódrendszerre tanít meg, ami megváltoztathatja az életedet.

A döntés a Te kezedben van.

TOVÁBBI INFORMÁCIÓ A TANFOLYAMRÓL
By |2017-11-20T13:02:49+00:002017, november 3|