Rólam

Rólam2018-07-18T09:23:53+00:00

Pődör-Novák Réka vagyok. Dietetikus, fitness-testépítés edző és life coach. (Bővebben itt.)

Munkám során segítek a klienseimnek kialakítani egy olyan életmód-stratégiát, amivel elérhetik a céljukat. Úgy vélem, a sablonos diétás tanácsok és minta étrendek önmagukban nem sokat segítenek, ezért alapvető fontosságúnak tartom a helyzetfelmérést, és a jelenlegi életmód alapos feltérképezését. Ahhoz, hogy eredményeket érjünk el, tudni kell, honnan indulunk, és hova szeretnénk eljutni.

Ezt követően jöhet az akciótervezés! Olyan megoldást keresünk, mely a leginkább megfelel a lehetőségeidnek és a céljaidnak. Ehhez persze nem elég az én tudásom. Akár dietetikai konzultációra, akár wellness coachingra jössz hozzám, abban biztos lehetsz, hogy Neked is fontos szereped lesz a folyamatban. Csakis közös munkával dolgozhatjuk ki azt a stratégiát, ami aztán a gyakorlatban is működőképes lesz.

Ha kellene egy kis segítség az étrended vagy akár a teljes életmódod átalakításához, kattints ide!

Rólam mondták

„Mióta voltam nálad, több dolgon is változtattam. A joghurt nagyon bevált. Még jó hatással is van, úgy érzem. Most futások után eszem, előre beáztatott zabpehely, lenmag, chiamag + méz, vanilia társaságában. Nagyon szeretem:) A reggeli turmixom már csak 5dl, több kókusz/oliva olajjal. Asszem, húst is többet eszek. Igyekszem bátran enni. A bőröm egész szép. Persze vannak időnként pattik, de nem vészes. A hajam szerintem sose volt ilyen erős. A ciklusom is közelít a 4 héthez.„

„Szia Réka! Megkaptam mindent, amit küldtél, és nagyon örülök, mert szuper étrendet állítottál össze, mindent szeretek. Nagyon jókat írtál és nagyon részletesen, este átbújom az egészet, és a többi hétre is próbálok majd jó ételeket enni, figyelembe véve a tanácsaidat.”

Szia Réka, nagyon köszönöm az anyagot. Rögtön ki is nyomtattam. Ahogy végignéztem, ez még jobb és átfogóbb, mint amit elgondoltam (ezért kértem a segítséged:D), és jóval nagyobb választék szerepel benne, mint ami nekem az elmúlt héten eszembe jutott. Ebből menni fog az étrend.:)”

„Szia Réka! Ha most lenne egy szavazás, hogy ki az év dietetikusa, akkor gondolkodás nélkül Téged választanálak. Azt a sok információt, amit megosztasz ingyen a blogodban, a hírlevelekben, azt hiszem, hogy mások sok-sok pénzért tennék csak.”

„Nagyon hiánypótló, egyedi és sablon-mentes az egész, amit képviselsz! Őszinte, és látszik, hogy szeretettel végzed a munkád. Szeretnék gratulálni hozzá!:) És köszönöm a munkádat, sok dologban segítettél nekem ezzel.”

„Most hallgattam végig. Az egész előadás annyira kerek, érthető, bátorító, hogy sokat veszít, aki nem hallgatja meg.:) Köszönjük!!!!”  (A böjt egészségi áldásai előadás kapcsán.)

„Még egyszer köszi az előadást, nagyon, nagyon, nagyon jó volt! Rég nem hallottam ilyen jó előadást. Jól összeállítottad, érthetően magyarázol. Szerintem sokat tudsz szolgálni ezzel a témával és ezzel a tudásoddal.” (A böjt egészségi áldásai előadás kapcsán.)

„Egyre jobban érik bennem, hogy te vagy az első hozzáértő ebben a témában, aki nem likevadász. Ez megint egy remek cikk. Nagyon jó cikkeket írsz. Már nem tudom hány oldalról leiratkoztam, de ezt nagyon szeretem. Édekes, közérthető, használható információk.”

„Szia Réka!:) Mág nem értem a végére a tanfolyamnak, csak az első 6 részt tudtam megnézni, de szuper, nagyon tetszik. Igaz, én kemény dió vagyok, de már látszik a változásrajtam is. Próbáltam jegyzetelni is a fontosabb dolgokat, és csak gratulálni tudok Neked a munkádhoz. Bárkinek bátran ajánlom ezt a tanfolyamot, csak jó tudok mondani.” (A Fogyókúra DETOX tanfolyamról)

„Még feldolgozás alatt van nálam a program, ugyanakkor sok olyan dolog van, amit hasznosítottam belőle. Az a hármas nézőpont az ételekre, hogy „minél kevésbé feldolgozott+ízlés+egyéni tolerancia” a saját döntéseimet is megkönnyíti, illetve fintesz edzőként a vendégeimnek is azóta ilyen megközelítést javaslok. Nagyon örülök a munkásságodnak, tényleg sok dolgot tudok hasznosítani abból, amiket írsz, és amiket az előadásokban mondasz.” (A Fogyókúra DETOX tanfolyamról)

„Szuperek a videóid, nagyon üde színfolt vagy (végre szakember beszél a böjtről!) egy olyan szakmában, ami görcsösen ragaszkodik a rég megszokott dolgokhoz, így több dietetikushoz is hiába fordultam tanácsért, tapasztalat nélkül is azonnal falakba ütköztem.”