Van élet a fogyókúrákon túl!

Azt hiszem, a fenti problémák rengeteg embert érintenek. Sokan évekig szenvednek, mégsem érik el a céljukat. Próbálkoznak, próbálkoznak, de végül mindig feladják.

Miért?

Azért, mert NEM JÓ A MÓDSZERÜK! A fogyókúrázás nem jó stratégia, ha tartósan szeretnél lefogyni. A túlsúly sokkal komplexebb probléma ahhoz, hogy egy fogyókúra megoldja.

A tartós megoldáshoz HOLISZTIKUS megközelítésre van szükség. Ha tartósan szeretnél lefogyni, akkor nem elég csak azzal foglalkozni, hogy mit vagy mennyit egyél. Ennél jobb módszer kell, ezért dolgoztam ki a Fogyókúra DETOX Tanfolyam anyagát, ami megvásárolható online és DVD formátumban is.

Miben segíthet?

Ez a tanfolyam egy egészséges életmód program, ami elsősorban a gondolkodásmód átalakításában, és a gyakorlati lépések meghozatalában segít. Ez a megközelítés elutasítja a fogyókúrákat, hiszen azok nem működnek.

A tanfolyam összesen 10 leckéből áll, melyek segítségével kialakítható egy új életmód, ami már nem a fogyókúrázó eszköztárára épít. A tanfolyam 7 leckéje azzal foglalkozik, hogy részletesen bemutassa a fogyókúramentes életmód eszközeit, amelyek között van például az intuitív táplálkozás is.

További részletekért kattints IDE!

 

By |2017-06-15T09:29:58+00:002017, március 23|