A változás folyamata

1. lépés: Probléma feltárás

A legtöbb fogyni vágyó bekerül a fogyókúrák ördögi körébe, ahonnan aztán nem tudnak kiszabadulni. Újra és újra beleesnek ugyan azokba a hibákba, és a helyzetük egyre rosszabb lesz. A károk a testi és a lelki egészséget egyaránt érintik. Ahhoz, hogy változást érhess el, először tudatosítanod kell, hol vagy most.

2. lépés: Döntés

Ha már ismered, mi a problémád valódi gyökere, át kell gondolnod a helyzeted. Mérlegelned kell a lehetőségeket, és el kell döntened, mit akarsz. Mész tovább a régi úton (ami eddig se vált be), vagy nyitott vagy valami újra? Ha szeretnél pozitív változásokat elérni, ki kell lépned a komfort zónádból! Felkészültél rá, hogy megváltoztasd a gondolkodásmódod, és ezáltal megváltoztasd az életed?

3. lépés: Indulás!

Ha határozottan eldöntötted, hogy szeretnél változtatni az eddigi sémáidon, akkor végre el tudsz indulni. Segítek, és megmutatom, merre menj, de a lépéseket Neked kell megtenned! Légy bátor és kitartó! Ez az utazás egy életen át tart, de rengeteg izgalmas felfedezéssel jár. Ahogy ezen az úton haladsz, egyre egészségesebbé válik a gondolkodásod, és az életmódod is. Hidd el, sosem akarsz majd visszafordulni!

Ha kellene egy kis segítség a változtatáshoz, kattints ide!

indulj el az életmódváltás útján

By |2017-06-12T17:04:45+00:002016, december 5|