A sikeres életmódváltás kulcsa

Valószínűleg ebben az évben is sokan határozták el, hogy egészségesebben fognak élni. Bizonyára számos újévi fogadalomban szerepelt az egészséges táplálkozás és a rendszeres testmozgás beépítése. Talán a Tiedben is?

Év eleje óta már több, mint három hónap eltelt, és ezeknek az embereknek a nagy része nem igazán tudott változtatni az eddigi életmódján. Gyakran találkozom azzal a problémával, hogy valaki lelkesen belevág a változtatásba, elkezd egy új diétát vagy egy edzésprogramot, és néhány hétig kitartóan csinálja is. Aztán elfárad, elfogy a lelkesedése, lecsökkent a motivációja, és feladja a próbálkozást.

De vajon miért?

Azért, mert rosszul csinálják! A legtöbb életmódváltó és fogyni vágyó nem ismeri azokat az alapelveket, amik nélkül egyetlen módszer sem lehet sikeres. Éppen ezért döntöttem úgy, hogy tartok egy előadás-sorozatot az egészséges életmódról. Ha téged is érint a fenti probléma, akkor gyere el!

 

Miről lesz szó az előadásokon?

A háromrészes sorozat címe Egészséges életmód automata üzemmódban. Az előadások fő témája az, hogy hogyan változtathatsz a szokásaidon. A sikeres életmódváltásnak ugyanis ez a kulcsa: a szokások megváltoztatása.

Csakis akkor tudsz tartós eredményeket elérni, ha a változtatás is tartós. Ahhoz, hogy tartósan változtathass a viselkedéseden, a szokásaidat kell megváltoztatnod. Ez a legjobb módszer, hiszen amikor beépül egy új szokás, akkor azt már automata üzemmódban is el tudod végezni (innen a cím). Azok az emberek képesek igazán egészséges életet élni, akiknek rengeteg jó szokásuk van.

Ha szeretnél változtatni az életmódodon, akkor ne még egy divatos diétát próbálj ki, hanem tanuld meg, hogyan tudod megváltoztatni a szokásaidat! Ehhez fogok segítséget nyújtani az előadásokon.

Azon kívül, hogy bemutatok két hatásos stratégiát a szokások megváltoztatására, fogok mondani jó néhány egészséges szokást is, amiket érdemes beépítened. Tehát ha eljössz, megismerhetsz két stratégiát (szerintem mindkettő nagyon hatásos, de egyén- és szokásfüggő, kinek melyik válik be jobban), valamint jó néhány konkrét szokást is, amiket el is kezdhetsz majd kialakítani.

Ha szeretnél jobb formába lendülni, ezek az előadások nagyon nagy segítséget adhatnak. Szeretettel várunk!

 

Ha nem tudtál eljönni az előadásokra, de szükséged lenne egy kis segítségre a szokásaid átalakításához, gyere el hozzám coachingra!

 

By |2018-04-06T14:58:35+00:002017, március 20|